Sluit Aan het laden....
Ontwerpen-voor-geld heet voortaan Crowdsite. Lees meer

Testimonials

21482 tevreden klanten

Massagepraktijk Mirelness
Super! Al snel had ik een prachtige cadeaubon die precies bij mijn praktijk past. In de toekomst zal ik vast vaker terug komen bij ontwerpenvoorgeld.nl

Mandy Rijnders - Unicef
605 inzendingen! Wat geweldig. Alle ontwerpers hartelijk bedankt. We waren er - letterlijk - sprakeloos van. Als je zoveel hoogwaardige ontwerpen krijgt, blijkt het niet eenvoudig om ‘maar’ drie winnaars te kiezen.

Christian van Dinther
Crowdsite is ons super goed bevallen. Keuze uit heel veel verschillende kwalitatief goede logo's en bijbehorende bedrijfsstijlen, tegen een vooraf door ons zelf vastgesteld prijs. Als de opdracht aan één ontwerpbureau gegeven zou worden, blijft de keuze toch beperkt. Dus veel meer waarde voor relatief minder geld.

Christiane Wallner - Anewa
Hartelijk dank aan alle ontwerpers - Ik was blij verrast om te zien, met welk enthousiasme en creativiteit jullie allemaal aan het werk zijn gegaan. De resultaten waren zeer overtuigend.

Bart Wils
Zeer positief. Vooral qua logo-ontwikkeling krijg je een veelvoud van goede ontwerpen dan op de klassieke manier.

Maringka van Amerongen (Rotim Verpakkingen)
Ik heb enkele folders/kaartjes die wij bij de orders sluiten laten ontwerpen, maar het mooiste ontwerp en waar we de meeste reacties van krijgen is toch wel het ontwerp van de auto. We hebben deze helemaal laten wrappen en een ding is zeker wij kunnen niet meer ongestoord ergens rond rijden. Daarnaast wilde we opvallen met ons eigen bedrukte tape. We leveren bedrukt tape, maar voor ons eigen ontwerp wilden we iets anders dan anders en dat is prima gelukt. Nu hebben wij ook een kartonnen drinkbeker laten ontwerpen en deze bekers zijn nu in de maak! Dus ik ben benieuwd.

Niels Aussems
Je bent niet afhankelijk van 1 ontwerper, voor elk budget is er een mogelijkheid en vaak goede en snelle service vanuit de ontwerper.

Leon Moor
Erg leuke ervaring om op deze manier aan een nieuwe huisstijl te komen. Op deze manier heb je een ruime keuze uit ontwerpen en heb ik er een kunnen kiezen die perfect past bij wat ik als ondernemer wil uitstralen.

Nathalie van der Endt
Erg goed en professioneel. Ik heb nog steeds contact met de ontwerpster van mijn logo. Leuk dat op deze manier ook nog niet gevestigde ontwerpers een kans krijgen om een portfolio op te bouwen.

EveryBody-Veronique Prins
Wat een geweldig fenomeen is dit. Wij schreven de wedstrijd zonder verwachtingen uit, dit was onze eerste keer. Waren verbaasd over de kwaliteit, de creativiteit en ongelooflijk wat een aantal reacties. Volgende keer weet ik ook beter hoe het werkt, dat was nu nog even zoeken. Mag de pret niet drukken, we zijn dik tevreden met de winnaar en hebben de wedstrijd daarom ook voortijdig kunnen sluiten.

Neeltje Bagchus
Heel positief! Een logo voor ons toen op te richten bedrijf laten ontwerpen en we hadden een overtuigende winnaar. Een logo waar we direct heel blij mee waren en wat we al jaren intensief gebruiken.

Johan van Vulpen, Greetz
Ontwerpen-voor-geld.nl hebben wij ingezet om onszelf te laten inspireren door de crowd. Goede value voor money en een prima systeem.

WebPointment - Jos IJntema
Dit is een perfecte manier om je huisstijl te laten ontwerpen. Je kunt zelf bepalen wat je wilt betalen en je krijgt ook nog eens designs van meerdere ontwerpers!

PriWeb - Barend
Via Ontwerpenvoorgeld deed ik een oproep voor het ontwerpen van een logo. in no-time ontving ik enkele ontwerpen en eigenlijk was één van de eerste inzendingen al een schot in de roos. Ik heb dezelfde dag al een winnaar aangewezen. Ik had wel kunnen wachten tot er nog meer ontwerpen binnen kwamen, maar ik wilde andere ontwerpers niet voor de gek houden als ik eigenlijk mijn keuze al gemaakt heb. Ik ben in elk geval zeer tevreden.

Bianca Abma
Bij deze mijn feedback op de recent gehouden wedstrijd. Hoewel de wedstrijd moeilijk verliep hebben jullie goed geholpen de wedstrijd alsnog tot een succes te maken. Dank daarvoor.

Unitnl - Ellen Fischer
Jullie site is een slim concept! (ik wilde dat ik het bedacht had, haha) Naar aanleiding van een artikel in de spits of metro heb ik mijn wedstrijd geplaatst. Ik ben tevreden over de contacten met de helpdesk, ik vroeg of het wel slim was om in de kerstperiode een wedstrijd te beginnen. Jullie advies heb ik opgevolgd (en fijn dat jullie aanboden om hem 1x gratis omhoog te plaatsen). Ik heb de ontwerpers ook allemaal feedback gegeven, daardoor werd het steeds leuker. In het begin dacht ik dat de wedstrijd niet veel op zou leveren, maar dat kwam misschien omdat de wedstrijd nog zo lang open stond.

Feel!-Renée
Een heel mooi middel om in contact te komen met ontwerpers op allerlei niveau. Hierdoor krijg je vele visies, interpretaties van je uitleg, en ontwerpen. Als enig nadeel hebben wij ondervonden het "uitdelen" van de sterren. Het plaatsen van een ster vraagt geduld en helaas is het niet mogelijk een uitgedeelde ster te herstellen. Voor de rest zijn we erg blij met de vele inzendingen die we hebben mogen ontvangen.

Gooiker T & C-S. Gooiker
Ik heb de website als zeer prettig ervaren. Na het uitschrijven van mijn wedstrijd voor en logo / huisstijl direct al zeer veel reacties. Na het opnieuw bovenaan plaatsen wederom veel ontwerpen mogen ontvangen. Uiteindelijk een mooi logo gekozen en in een prettige samenwerking met ontwerper het definitieve logo ontvangen.

Kantoor Nijkerk-Jeroen Lambert
Duidelijk en transparant, veel leuke en goede ideeën.

4 seasons cooking-Florian Bosman
Ben met een toeval deze website tegen gekomen en daar ben ik erg blij mee. Heb dankzij deze site een super logo waar ik erg blij mee ben, had dit nooit durven dromen. je weet immers niet waar je vooraf instapt.

Carolin Lukac
Ik heb twee schitterende resultaten geboekt met mijn twee wedstrijden;Bedrijfsnaam en slogan en logo. Had ik dit beide opdrachten bij 1 creatief bureau neergelegd, dan had ik nooit dit resultaat die alle verwachtingen overstijgen. Ik raad nu ook iedereen aan om via ontwerpwedstrijd te gaan, snel, heeeel veeeeel goede reacties, je krijgt vaak een andere kijk die dan weer een twist aan jouw visie geeft. SUPER en nogmaals THANKS to the complete team behind the site.

Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren