Sluit Aan het laden....
Ontwerpen-voor-geld heet voortaan Crowdsite. Lees meer

Logo laten ontwerpen voor een schoonheidssalon?

Start een ontwerpwedstrijd onder 90.237 ontwerpers!

1. Start wedstrijd
2. Ontvang ontwerpen
3. Kies een winnaar
Begin een ontwerpwedstrijd voor slechts € 29,-
Start wedstrijd Hoe werkt het
Waar schoonheid de basis is voor een beautysalon is het bij een logo niet veel anders. Het logo is het eerste wat in het oog springt bij een potentiële klant. Zoals u waarschijnlijk weet is de eerste indruk belangrijk. Zorg ervoor dat u logo niet alleen origineel, maar ook goed te herkennen is.

90.237

Ontwerpers

€4.820.735,-

Uitbetaald

100%

Kwaliteitsgarantie

Prachtige resultaten

102
Ontwerpen
€299,-
Prijzengeld
Logo huisarts Dokterzuid
Ontworpen door Refael Design
72
Ontwerpen
€149,-
Prijzengeld
Logo Bloemenbus
Ontworpen door Loghiamo
96
Ontwerpen
€249,-
Prijzengeld
Logo ontwerp oldschoolracers
Ontworpen door SBGV
29
Ontwerpen
€200,-
Prijzengeld
Zakelijke flyer voor e-boekhouden
Ontworpen door Jean-paul
162
Ontwerpen
€525,-
Prijzengeld
Verpakking voor nieuwe kaassnacks
Ontworpen door Vormelique
54
Ontwerpen
€149,-
Prijzengeld
Logo voor nieuw bedrijf
Ontworpen door Joost
56
Ontwerpen
€302,-
Prijzengeld
Ontwerp huisstijl bedrijf voor Zonne Energie
Ontworpen door Area Graphica
20
Ontwerpen
€200,-
Prijzengeld
Flyer wedstrijd voor Jobbird
Ontworpen door DigitalBo dtp
271
Ontwerpen
€211,-
Prijzengeld
Huisstijl voor lifestyle producten
Ontworpen door Pusteblum
71
Ontwerpen
€236,-
Prijzengeld
Logo voor glutenvrije bakkerij
Ontworpen door Djvigo
84
Ontwerpen
€149,-
Prijzengeld
Logo CrossFit Box
Ontworpen door BT-Design
64
Ontwerpen
€249,-
Prijzengeld
Logo voor Live Your Dream musical
Ontworpen door KLEYdesign
12
Ontwerpen
€100,-
Prijzengeld
Flyer voor Trainingen bureau onderhoud
Ontworpen door Bert-de-ontwerper
26
Ontwerpen
€349,-
Prijzengeld
Ontwerp Autobelettering
Ontworpen door Area Graphica
46
Ontwerpen
€321,-
Prijzengeld
Logo voor Drogeworst
Ontworpen door Norbruis
73
Ontwerpen
€249,-
Prijzengeld
Logo voor Sfreer
Ontworpen door Toobe art
U probeert zich te onderscheiden van uw concurrenten door andere of misschien wel betere diensten aan te bieden. Het zou zonde zijn als al die inspanning die u levert niet zijn vruchten afwerpt, omdat u logo niet onderscheidend genoeg is tussen de concurrentie. Daarom is het van belang dat u een herkenbaar logo heeft die met kop en schouders boven de concurrenten uitsteekt.

Hoe krijg ik een betaalbaar logo?U zal goed moeten nadenken over elke euro die u uitgeeft, want iedere euro zal u later wel moeten terugverdienen. Gelukkig hoeft het laten ontwerpen van een logo niet duur te zijn. U hoeft geen honderden euro’s te spenderen aan een origineel logo. Op ontwerpen-voor-geld.nl kunt u namelijk een wedstrijd starten, waarbij u zelf bepaalt hoeveel u uitgeeft. Als u een wedstrijd start kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen, waardoor het geschikte ontwerp voor uw schoonheidssalon zo gevonden is!

Hoe werkt het logo laten ontwerpen?

U kent uw schoonheidssalon zelf het best en weet wat u als bedrijf wilt uitstralen. Voordat u start met een wedstrijd geldt het voor een logo eigenlijk hetzelfde. U zal namelijk over de volgende vraag moeten nadenken: Wat wil ik uitstralen met mijn logo? Welke kleuren en welke stijl past er bij mijn beautysalon. Naast een logo zijn er nog een aantal belangrijke punten om over na te denken. Wat te denken van visitekaartjes, briefpapier of misschien wel een ontwerp voor een klantenkaart.

Nadat u dit bedacht heeft bepaalt u welk bedrag u hier aan uit wilt geven. Zo bepaalt u zelf hoe betaalbaar uw logo of huisstijl is!

Start de wedstrijd!

Heeft u de juiste kleuren en stijl voor uw logo gevonden? Mooi, dan is het tijd om de wedstrijd te starten. Wanneer u de wedstrijd gaat starten komt u drie opties tegen die van belang zijn voor het vervolg van de wedstrijd.
  • Gegarandeerde wedstrijd (rood icoon)
  • Besloten wedstrijd (groen icoon)
  • Een-op-een wedstrijd (blauw icoon)
Wat houden de opties in?

Gegarandeerde wedstrijd

Bij een gegarandeerde wedstrijd wordt het prijzengeld altijd uitbetaald. Het voordeel hiervan is dat het ontwerpers meer vertrouwen geeft, waardoor u waarschijnlijk meer inzendingen krijgt en een beter resultaat kunt verwachten. Bij de gegarandeerde wedstrijd betaalt u het hele bedrag in één keer. De niet goed, geld terug garantie komt hiermee te vervallen.

Besloten wedstrijd

Wilt u niet opgenomen worden in de zoekmachines? Dan is een besloten wedstrijd een verstandige keuze. Een besloten wedstrijd is namelijk alleen zichtbaar voor ontwerpers die zich hebben ingelogd. Verder wordt alleen de zelfgekozen titel van de wedstrijd opgenomen door de zoekmachines.

Eén-op-één wedstrijd

Wilt u voorkomen dat ontwerpers ideeën bij elkaar op doen? Dan is een één-op-één wedstrijd een goede keuze. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat ontwerpers elkaars ontwerpen niet kunnen zien, waardoor ideeën vanuit verschillende hoeken zullen binnenstromen.

Ontvang ontwerpen voor uw beautysalon!

Uw wedstrijd komt meteen online te staan nadat u het bedrag heeft betaald. Vaak al na enkele uren zullen de eerste ontwerpen binnenstromen. Het is van belang dat u zelf actief blijft gedurende de wedstrijd. Ontwerpen beoordelen en commentaar geven bij de inzendingen kan ervoor zorgen dat de wedstrijd beter verloopt. bekijk ook eens deze tips.

Kies de winnaar!

Heeft u het juiste logo gevonden? Dan is het tijd om het winnende ontwerp te kiezen. De winnaar van uw wedstrijd krijgt een melding hiervan, waarna deze de benodigde bestanden naar u zal opsturen. Als de overdracht van de bestanden heeft plaatsgevonden en u deze gecontroleerd heeft, kan het prijzengeld vrijgegeven worden en heeft u het logo tot uw beschikking.
logo schoonheidssalon

Kom in contact

Bel ons +31 85 401 2764 of mail ons

Testimonials

21482 tevreden klanten

Massagepraktijk Mirelness

"Super! Al snel had ik een prachtige cadeaubon die precies bij mijn praktijk past. In de toekomst zal ik vast vaker terug komen bij ontwerpenvoorgeld.nl"

Mandy Rijnders - Unicef

"605 inzendingen! Wat geweldig. Alle ontwerpers hartelijk bedankt. We waren er - letterlijk - sprakeloos van. Als je zoveel hoogwaardige ontwerpen krijgt, blijkt het niet eenvoudig om ‘maar’ drie winnaars te kiezen."

Logo ontwerp branches

28 categorieën om de beste ontwerper te vinden

Ons platform biedt u unieke mogelijkheden

Start een poll

Laat uw vrienden of collega's mee beslissen. Start een poll, selecteer tot 10 ontwerpen en krijg een unieke link waarmee uw vrienden of collega's kunnen stemmen.

Realtime chat

Alles draait om communicatie, dat is de weg naar professionele ontwerp, op maat gemaakt voor u.

Betrouwbare beoordelingen

Achter elke rating schuilt een echt project,
zo is elke beoordeling betrouwbaar.

Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren