Sluit Aan het laden....

Logo voor wintersportmerk (reisorganisatie)

Door Marcel de Bruijn
Eerste prijs
€249,-
Status
Winnaar

Wedstrijd omschrijving

Bedrijfsnaam: WeBerg

Doelgroep:

wintersporters '16-36 jaar', doelgroep trefwoorden Gogo, Corendon, Sunweb, Gerlos, dagje Winterberg, Snowworld, Mallorca vakantie, hip reismerk, srprs.me, vakantieveilingen etc.

Extra informatie

Voor onze reisorganisatie (uitsluitend wintersport, gericht op (après)ski dagtochten, sneeuwbelevingen etc.) gaan we een overkoepelende website/merk lanceren. Onder dit merk gaan we een aantal dingen 'verzamelen' waaronder verkoop bustickets via een ander label, online skiverhuur via een label, in de toekomst wellicht ook wintersportkleding etc. De naam die we hiervoor bedacht hebben is WeBerg, afgeleid van Winterberg waar onze activiteiten plaatsvinden (Winterbergbus.nl). In de logo uitlating staat er tussen We en Berg een illustratie. De kloe van het logo moet zijn: We love Berg, dus de boodschap die de illustratie tussen We en Berg moet uitdragen is een hartje.

Ik vind bijvoorbeeld het logo van Binck Bank erg mooi, links Binck, rechts Bank en in het midden een illustratie.

Ik hou van simpel en strak met maximaal 2 kleuren:

1. zwart voor de letters
2. voor de illustratie in het midden onze huisstijlkleur RGB 77/201/255 #4dc9ff voor web en app /// en de officiele vertaling naar CYMK voor drukwerk (dus meerdere bestanden aanleveren)

*** let op! *** Geen logo's inzenden met schaduwen, heel veel details zoals op de voorbeeldafbeelding of meer dan de twee bovenstaande kleuren. Het heeft geen zin om dergelijke ontwerpen in te zenden (!!).

De letters
De letters van Binck zijn redelijk in de goede richting, wellicht iets te zakelijk. In ieder geval geen serif, dus sans serif 'zonder haken en ogen.' Let op, ik zou graag het letterttpe bijgeleverd willen krijgen, als downloadbare link bijvoorbeeld.

De illustratie
WeBerg moet uitstralen 'We love Berg', dus een hartje in het midden. Dit hartje moet een connectie hebben met wintersport / sneeuw waarbij gebruik van de sneeuwvlok het meest voor de handliggende is en zoals eerder omschreven in onze huisstijlkleur #4dc9ff. Er mogen niet teveel details zijn. Als bijlage bij de deze wedstrijd zie je wat random hartjes die ik online gevonden heb. Je ziet de verkeerde ontwerpen met teveel details / oubollig, en daaronder de hippe strakke merken met een mooi simpel logo.

Overige
Het logo graag ook helemaal in zwart en helemaal in wit. Qua levering graag een cmyk print versie en een rgb 'webversie' voor het gebruik op websites etc. Tot slot nog belangrijk om te vermelden dat de hartvorm van de illustratie in het midden, ook van een afstand herkent kan worden als hart, zodat de kloe 'We love Berg' wel duidelijk overkomt.

Ik ben benieuwd naar de ontwerpen!

Stijl voorbeelden

De geselecteerde stijlen zijn bedoeld om een indruk te krijgen van de stijl waartoe de opdrachtgever zich aangetrokken voelt.

Kleur voorbeelden

De geselecteerde stijlen zijn bedoeld om een indruk te krijgen van de stijl waartoe de opdrachtgever zich aangetrokken voelt.

Verras mij

Geselecteerde service(s)

Logo ontwerp - De ontwerper levert aan:

- Logo in vector formaat (.ai, .eps)
- Logo in PNG (met transparantie, indien nodig)
- Logo in JPG
- Lettertypes gebruikt in dit ontwerp (indien nodig)

Ontwerper filter

Toegelaten talen

De volgende talen zijn toegelaten:

- Duits
- Nederlands

Uw profiel voldoet niet aan de toegelaten talen.

Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren