Sluit Aan het laden....
Ontwerpen-voor-geld heet voortaan Crowdsite. Lees meer

Wat gaat er veranderen?

1. Ontwerpen-voor-geld wordt Crowdsite!


Dag dag  Ontwerpen-voor-geld! Tien jaar geleden begonnen we aan dit avontuur met de lancering van Ontwerpen-voor-geld (.nl/.be). Intussen hebben wij Crowdsite als onze internationale merknaam gelanceerd, met nieuwe wedstrijdsoorten zoals een brainstorm-wedstrijd.

Aangezien Crowdsite steeds meer een ontwerp- en marketing platform werd, past de (Nederlandse) ontwerpen-voor-geld niet meer. Dat is de reden, waarom wij de naam binnenkort in Crowdsite zullen veranderen.

2. De introductie van de designer-badges


Kwaliteit gaat voor kwantiteit, iedereen zal het hiermee eens zijn. Design is een passie, een stukje kunst om trots op te zijn. Daarom is het zo frustrerend om te zien, dat sommige ‘zogenaamde’ ontwerpers alles wat zij op het internet vinden, kopiëren en bij het ingezonden ontwerp plakken. Het is de hoogste tijd om dit gedrag te beëindigen.

Dat is de reden dat wij begonnen zijn om elke ontwerper een designer-badge te geven. Hiermee wordt de ervaring, kwaliteit en motivatie van een ontwerper aangeduid. Bovendien ontvangen de ontwerpers bepaalde privileges op de site. Ontvang vandaag nog een designer-badge! Lees meer.. 

3. Eén-op-één- wedstrijden zullen verdwijnen (deels)


Ontwerpers zijn dol op de  1-op-1-functie, een andere ontwerper kan uw inzending niet zien. Op grond hiervan stellen wij deze functie voor ontwerpers met level 3 als standaard in! Als u een designer-badge op level 3 heeft, dan zullen wij al uw inzendingen onzichtbaar voor de overige deelnemers maken, in alle wedstrijden.

Dit zal fraude voorkomen! Aangezien de nieuwe ontwerpers niet de mogelijkheid hebben, hun inzendingen onzichtbaar te uploaden, bent u sneller in de gelegenheid fraude te ontdekken, hem de melden en wij kunnen de noodzakelijke maatregelen nemen.

4. Betalingsaccounts


Tot nu toe moest u uw gegevens bij elke uitbetaling invoeren. Nu hoeft u slechts één betalingsaccount te maken om uitbetaald te worden. Dit is veiliger, is minder werk voor u en het zorgt voor een snellere uitbetaling.

5. Mooi nieuw ontwerp, mobiel en 10x sneller


We hebben in de laatste jaren een ongelooflijke toename van mobiel gebruik geconstateerd. Daarom hebben wij een mooie ‘mobile-first’ user interface ontwikkeld. Deze is duidelijker en intuïtiever dan het vorige ontwerp!  U zult een snellere website ondervinden, sommige delen worden tot 10 keer sneller geüpload. Wow, ga snel hiermee aan de slag!

Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren